söndag 24 mars 2019

Struligt med inlinkz

Hej Mina Fotovänner !

Det fungerar inte alls bra med den nya versionen fresh som den heter och tyvärr blir man hänvisad dit då den gamla inte kommer göras ngt med.
Jag ska dock försöka använda den gamla versionen så länge det går så får jag senare försöka komma på ett annat sätt för er att kunna länka 
Jag ber om ursäkt för allt strul och såg en kommentar om att dom fått sk. "troll" av inlinkz, Är ni fler som fått det av att länka via inlinkz ?? har själv aldrig haft ngt problem med detta och vill inte att ngn av er ska ha det heller. Bästa är att ni som fått dessa problem skickar det till Inlinkz direkt.

Jag försöker kontrollera detta från mitt håll, och om ngn vet hur vi ska få detta att fungera får ni gärna hjälpa mig med detta

Hoppas ni står ut med allt krångel med länkningen. 

9 kommentarer:

 1. Inga troll hos mig! Tråkigt att du har hamnat i detta strul!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så tråkigt hittar ni ngn som har utmaning med länkning utan allt detta får ni gärna meddela mg ❤️

   Radera
 2. Inlinkz verkar inte ha några konkurrenter. Den gamla versionen som nu alltså tas bort var snabbare och enklare. Den nya reklamfinansierade versionen har inte vållat mig några problem - tror jag. Det enda som stör mig är fem till 10 sekunder långa reklambanners. Men programmet är ju gratis så...
  Ledsen att det strular till sig för dig.

  SvaraRadera
 3. Jag har använder det gamla får se hur länge det fungerar trots att dom verkar lägga ned den

  SvaraRadera
 4. Jättetråkigt för dig och givetvis är det inte ditt fel. Vi uppskattar alla det jobb du lägger ned vecka efter vecka och utmaningarna är både kluriga och roliga.
  Går det inte på något annat sätt så får vi köra med länkar i kommentarsfältet. Den senaste veckan har jag trots allt upptäckt att många hittat in till mig den vägen och jag har själv kommenterat på det viset.

  SvaraRadera
 5. Har inte haft strul eller troll. Trist för dig att det ska krångla men stort tack för att du försöker få till det. Utmaningen är så roligt och spännande att se hur andra löser det hela. Tänkte här som KajsaLisa att vi får skriva i kommentaren att vi är med som några av oss gjorde denna gång.
  Kram och stort tack för ditt jobb.

  SvaraRadera
 6. Det var ett bra förslag att vi länkar i kommentarsfältet istället. Då gör det ju inget att den nya länkningen används.

  SvaraRadera
 7. Du har verkligen inget att be om ursäkt för! Älskar din utmaning och det är ju inte ditt fel att dom ändrar. Varför ska dom hela tiden hålla på att ändra grejer som man gillar och trivs med? MYCKET irriterande... Hoppas dom förbättrar den där versionen som dom av nån konstig anledning kallar "fresh" nu när dom tar bort den som vi alla gillar.
  Har inte drabbats alls av nåt konstigt (förutom att jag inte lyckats få in min länk i den nya versionen) och nuförtiden behöver (behövde?) jag inte ens låtsas att jag är i Sverige.

  Keep up the good work och TACK för din härliga utmaning! :-)
  Kram!

  SvaraRadera
 8. Utmaningen är och var fin! Jag ville ändå inte länka via med Facebook-konto och andra möjligheter gavs jag inte, så därför hoppade jag av det här. Hade verkligen velat fortsätta men blev också lite trött på inlinkz:s långa reklampauser, som skulle vara bara 5 sekunder men som alltid höll på minst 15 sek innan man kunde läsa andras inlägg.

  Jag kollar om jag återkommer nån gång! Brukar titta på andras inlägg ändå!

  SvaraRadera