söndag 20 december 2020

v.52 Stjärna

2020  

v.52

❤    STJÄRNA 


ALLA är välkomna att vara med att tolka ordet på sitt sätt !!
ps. GLÖM INTE ATT DIN TOLKNING är LIKA UNIK och PERFEKT som ALLA ANDRAS. ds.

Kram
❤  Susanne ❤

HÄR nedan hittar du dom Ord/ Tema-fotografer som är med denna vecka

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

5 kommentarer:

 1. Sista fotoutmaningen och sista inlägget för i år, tack till alla som visat en massa kreativa tolkningar och ett speciellt tack till Susanne som hållit i den här roliga utmaningen under året, hoppas vi ses igen efter årsskiftet.
  God Jul och Gott nytt år.

  SvaraRadera
 2. Susanne är värd ett tack! Jag har inte varit med varje vecka, långt därifrån, men uppskattar att möjligheten erbjuds! Tack för i år, alltså, god jul - och så ses vi väl 2021?

  SvaraRadera
 3. Hjärtligt tack till dig Susanne, som lagt ner så mycket arbete på denna fotoutmaning. Ja, tack till alla ni andra också, som visat så mycket kreativitet. Hoppas att vi får fortsätta nästa år. GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!

  SvaraRadera
 4. Stort tack för alla kluriga "veckans ord" under det gångna året. Det har varit både kul och klurigt att tolka dem. Det är ett stort arbete du har lagt ner och det uppskattar jag verkligen.
  Önskar dig God Jul och Gott Nytt År!

  SvaraRadera
 5. Tack så jättemycket Sanna för denna otroligt roliga utmaning :-) Hoppas det kommer nya ord till nästa år men framförallt hoppas jag att du får ett fint upplopp av detta märkliga 2020 och ett Gott Nytt (och friskare) 2021!
  Kram

  SvaraRadera