söndag 17 januari 2021

v.3 RESA

GEMSWEEKLYPHOTOCHALLENGE

v.3
RESA
(travel)ALLA är välkomna att vara med att tolka ordet på sitt sätt !!
ps. GLÖM INTE ATT DIN TOLKNING är LIKA UNIK och PERFEKT som ALLA ANDRAS. ds.
Vintern mellan 2018-2019 reste vi till Asien allt vi hade med oss var en liten ryggsäck var, och det enda som var bokat var resan dit och hem samt 3-4 hotellnätter när vi kom ner till HoChiMinhCity och att vi skulle resa norrut.

Kram
❤  Susanne ❤


HÄR nedan hittar du dom Ord/ Tema-fotografer som är med denna vecka

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

18 kommentarer:

 1. Vi åkte till Vietnam på ungefär samma premisser 1994 när dom precis hade öppnat gränserna för västerlänningar. En otroligt härlig resa :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att ni gillade det, själva hade vi dubbla känslor då vi såg så mycket fattigdom och skillnader samt att vi aldrig sett ett land där man struntar i miljön så mycket.
   Kram

   Radera
 2. Minns att du bloggade om er fantastiska resa till Vietnam. "A once in a lifetime adventure", och så kul att barnen också följde med. Ett äventyr som är oförglömlig gissar jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Finaste BP ja det var en oförglömlig resa, mycket vacker men också så tragiskt att se deras skillnader mellan fattiga och rika vackra miljöer där det var så skräpigt och vidrigt att man inte kan förstå hur myndigheter kan låta det se ut så, dom enda städade platserna var där det var monument av ledare och turist ställen där var det kliniskt rent ,resten fanns/räknades inte kändes det som så synd och Barnen tyckte det var riktigt vidrigt hur dom tog hand om naturen och vill inte åka dit igen tyvärr

   Radera
 3. Jag hade ju också med Vietnam i en tolkning, men det var till Sova-temat :-) Ett härligt land att resa runt i, fast inte helt enkelt alla gånger :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som sagt skillnaderna var enorma och att resa som ni och vi gjorde fick vi se verkligheten inte bara det som serveras för turister.

   Radera
 4. Vilken härlig resa ni gjorde och skönt att inte ha med en massa i onödan. Förstår att det blev en lyckad tur och fint att ni alla kunde göra resan. Vietnam är ju ett fint land att resa i. Har testat där med både tåg och båt och skulle , om jag kunde, göra om det.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Verkar som en både intressant och spännande resa!

  SvaraRadera
 6. Fin bild från början av resan och jag är imponerad över att ni klarade er med varsin ryggsäck. :-) Men väldigt praktiskt att inte behöva bära på mer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi fick verkligen prioritera vad vi behövde :) och tvätta ofta :)

   Radera
 7. Hei, å reise til Asia er noe av det mest spennende jeg har vært med på også. Spørs om det blir flere reiser dit.... Ha en fin uke ;:OD)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vill gärna resa dit igen men hoppas att det faktiskt ändrats en hel del till den gången.

   Radera
 8. Oj, så ressugen jag blir! Jättefin bild! Vi var i Vietnam och Kambodja för några år sedan men det var på en organiserad reda. Två intressanta länder med ett dystert förflutet.
  Ha det gott

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske tur att den var organiserad som sagt dom visar inte det förfallna och fattiga på samma sätt på dessa resor, och deras förflutna är så ledsamt och det märktes på flera sätt.

   Radera
 9. Wow för att resa på det sättet!! <3
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Annorlunda men vad vi alla lärde oss saker.

   Radera