söndag 13 juni 2021

v.24 Förbättra

GEMSWEEKLYPHOTOCHALLENGE

v.24

Förbättra
(improve) ALLA är välkomna att vara med att tolka ordet på sitt sätt !!
ps. GLÖM INTE ATT DIN TOLKNING är LIKA UNIK och PERFEKT som ALLA ANDRAS. ds.
Inte den roligaste bilden, men ack så viktigt att göra
Vi alla kan göra en hel del för att förbättra miljön och här hemma har vi sortering, inte bara gällande matavfall utan plast/papper/tidningar/glas/metall.
Vi får åka och lämna minst en ggr i veckan trots att vi har 5 olika sorteringskärl som är rätt stora, däremot behöver vi inte ställa ut soporna till sopbilen mer än en ggr i månaden.
Gissa vad det finns mest /samlas mest av i sorteringskärlen?

ALLA är välkomna att vara med att tolka ordet på sitt sätt !!
ps. GLÖM INTE ATT DIN TOLKNING är LIKA UNIK och PERFEKT som ALLA ANDRAS. ds.
Kram
❤  Susanne ❤


HÄR nedan hittar du dom Ord/ Tema-fotografer som är med denna vecka

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

5 kommentarer:

 1. Även i vårt bostadsområde finns de containrar för återvinning av samma material som hos dig plus tidningar, hushållsavfall och matavfall. Kärlen för plast och papper/kartong är alltid fulla oavsett vilken dag man slänger saker. Lite trist kan jag tycka, då folk ju inte orkar tillbaka till sina lägenheter med skräpet. Så de lämnar allt möjligt utanför kärlen.

  PS. Bra att du skrev om det. Nu räddade du mitt bidrag till temat den här veckan:-) DS.

  SvaraRadera
 2. Visst är det viktigt med sopsortering! Här i Spanien har det blivit betydligt bättre med sopåtervinningskärl på senare år. När vi först kom hit 2003 fanns det inte ens glasklockor... Nu finns det återvinningskärl utsatta lite här och där och folk blir bättre och bättre på att sortera, även om det inte är i närheten av Sveriges nivåer. Lite skoj är det att det här finns speciella kärl där man ska lämpa av sin överblivna matolja. Det friteras en hel del i matlagningen, kan man säga.
  Jag skulle gissa att det är mest plast, för jösses vad med plast det är överallt...

  Som av en händelse hade jag också med en soptunna i Skyltsöndagens kombi-variant. En uppiffad tunna som faktiskt är rätt fin. Åtminstone för att vara en soptunna :-D

  SvaraRadera
 3. Heisann, hadde alle tenkt som deg, ville det vært mye mindre søppel rundt omkring. Jeg gremmes over alt hva folk etterlater seg i parker og i skogen nå etter koronaisolasjonen. Folk bryr seg altfor lite om omgivelsene sine. Ha ei flott uke ;:OD)

  SvaraRadera
 4. Blev inspirerad av dig och av temat förbättra miljön. Det finns ju så många olika sätt. Loppisar är ett.
  Jag vågar inte gissa vad som gäller bland dina sopor men i här hyreshusets gemensamma soprum är det kartonger som flödar över alla bräddar. Gissar all väldigt många klickar hem väldigt mycket i dessa dagar.

  SvaraRadera
 5. Visst är det viktigt att göra det vi kan för att förbättra miljön. Och alla kan göra något.
  kram!

  SvaraRadera