söndag 10 oktober 2021

v.41 STOPPA

GEMSWEEKLYPHOTOCHALLENGE

v.41

Stoppa
(stop) ALLA är välkomna att vara med att tolka ordet på sitt sätt !!
ps. GLÖM INTE ATT DIN TOLKNING är LIKA UNIK och PERFEKT som ALLA ANDRAS. ds.


Tyvärr mår jag inte så bra i nuläget och fick i förra veckan nytt hjärtstopp och med en massa extra hjärtslag som inte ville avta bestämdes det en Ablations behandling ( man går in via artär i ljumsken upp till hjärtat och bränner dom områden med elektriska signaler som stör hjärtat )
Förhoppningsvis har dom nu lyckats STOPPA dessa extra hjärtslag, för lång tid framåt så jag slipper vara med om det här fler gånger.

Jag är ledsen att min ork inte funnits med att gå in hos er alla och kommentera, men är så glad att ni orkar vara med för trots att jag inte orkar skriva och vara inne så blir jag glad att ni är med och hoppas ni kommenterar hos varandra 

Kram
❤  Susanne ❤


HÄR nedan hittar du dom Ord/ Tema-fotografer som är med denna vecka

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

10 kommentarer:

 1. OMG! Alltså ett sådant irl-bidrag till temat hade du säkert kunna vara utan. Vilken skrämmande upplevelse. Hoppas verkligen innerligt att det nu är slut med dina hjärtbesvär. Tycker det är fantastiskt att du orkar lägga upp ett inlägg till veckotemat.
  Ger dig många styrkekramar och håller tummar och tår att besvären nu är stoppade för alltid.

  SvaraRadera
 2. Men usch och fy... Instämmer till fullo med BP! Hoppas verkligen att du ska slippa uppleva nåt sånt igen och stora styrkekramar även från mig!

  SvaraRadera
 3. Krya på dig!!! Fantastiskt att du orkar bry dig om oss!

  SvaraRadera
 4. Tur att det finns hjälp att få när man hamnar i ett kritiskt läge! Hoppas du får vara frisk framöver och slipper hjärtproblemen!
  Önskar dig allt gott! Kram!

  SvaraRadera
 5. Men oj så jobbigt. Jag hoppas verkligen att du mår bättre snart och slipper vara med om det där på en väldigt lång tid.

  SvaraRadera
 6. Så trist! Tycker du har haft det tillräckligt besvärligt med ditt hjärta. Fint att du får hjälp och hoppas du nu ska slippa krångla mer med detta.
  Ditt bidrag är starkt och berör verkligen. Hoppas du snart ska må bättre.
  Många tankar och en varm kram.

  SvaraRadera
 7. Varmt önskar jag dig den bästa goda bättringen! Vilken förfärlig upplevelse och du är ju smått fantastiskt som orkar hålla igång den här braiga fotoutmaningen. All kärlek till dig ❤

  SvaraRadera
 8. Hoppas innerligen att du mår bättre nu. Så jobbigt det måste ha varit.

  SvaraRadera
 9. Vi har full förståelse att du inte kan engagera dig just nu här och sidan fungerar ju, jättekul att hålla på här. Det viktigaste är din hälsa, ta det lugnt så länge du känner att det behövs. Håller tummarna för dig.

  SvaraRadera
 10. Heisann, god bedring.... det er vel bedre med ett hjerteslag for mye enn at det stopper, men uansett er det ikke bra noen av delene. Håper du fort får jevn rytme igjen. Tenker på deg ;:OD)

  SvaraRadera